Woudschoten Chemie Conferentie
 
Foto's Woudschoten Conferentie

foto's 2016

Foto-impressie

Woudschoten Chemie Conferentie

 

Welkom!

We heten u van harte welkom op de Woudschoten Chemie Conferentie 2017 op 3 en 4 november. We hebben opnieuw een leerzaam en interessant programma voor u neergezet. Het thema van de 27e Chemie Conferentie 2017 is:
 

"Focus door/binnen/op Chemie"

Ga direct naar de pagina van de Conferentie 2017

Namens de voorbereidingscommissie heet ik u van harte welkom op de website van de Woudschoten Chemie Conferentie, de conferentie voor docenten in het scheikundeonderwijs voor havo- en vwo-leerlingen in Nederland. Ik ben zeer verheugd dat elk jaar ruim 300 scheikundedocenten uit heel het land deelnemen. Het toont aan dat deze conferentie inmiddels een onmisbare ontmoetingsplek is geworden voor de familie van chemiedocenten. Het scheikundeonderwijs is en blijft in beweging, als het gaat om de vakinhoud, maar ook als het gaat om onderwijsvormen en thematieken. Deze conferentie is een uitnodiging om deel te nemen aan het debat over scheikundeonderwijs voor de toekomst!

De conferentie begint met de dio-conferentie op vrijdagochtend 4 november. De dio-conferentie is speciaal ingericht voor docenten-in-opleiding. Daarnaast hebben we, zoals gebruikelijk, goede sprekers die in de lezingen vertellen over hun werk aan het front van de chemiewetenschap en toepassingen daarvan in de maatschappij. Het vrijdagmiddagprogramma biedt een interessant palet aan masterclasses en een onderwijsmarkt. Op de vrijdagavond en zaterdagochtend zijn de lange werkgroepen en lezingen ingeroosterd.

Het belooft wederom een inspirerende en uitdagende conferentie te worden. Ik hoop u te mogen begroeten op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017.

Dr. Gjalt T. Prins
Voorzitter voorbereidingscommissie Woudschoten Chemie Conferentie

Bereikbaar via:
Freudenthal Institute for Science and Mathematics Education, UU
Princetonplein 5 - 3584 CC Utrecht - Tel. 030 253 1179
Email: science.scheik.conf@uu.nl